Ενημέρωση στη Σιάτιστα για το πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER



dimos_voiouΗ Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ  σε συνεργασία με το  Δήμο Βοίου διοργανώνουν στις 11/7/2016 και ώρα 19:00 εκδήλωση ενημέρωσης – διαβούλευσης στην Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας, στην Αίθουσα του Δημαρχείου Σιάτιστας, στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER (CLLD) για την περίοδο 2014-2020.

Το σχέδιο του Τοπικού Προγράμματος, με προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής τους Νομούς Κοζάνης και Γρεβενών, θα σχεδιαστεί μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης ως προϊόν διαβούλευσης με τους αντιπροσωπευτικούς Φορείς της περιοχής και με τον τοπικό πληθυσμό.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ευρεία δημοσιοποίηση και στην καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος από τους Φορείς και τον τοπικό πληθυσμό του Δήμου Βοίου, ώστε το νέο πρόγραμμα να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική.

Τα στελέχη της Ομάδας Τοπικής Δράσης / ΑΝΚΟ Α.Ε θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος LEADER 2014-2020 (κατηγορίες έργων, δικαιούχοι, ύψος ενίσχυσης, επιλέξιμες δαπάνες, κ.λπ.) καθώς και την τεκμηρίωση για την προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής.

Με τιμή
 
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ                Ο Δήμαρχος Βοίου
Καρυπίδης Θεόδωρος                    Λαμπρόπουλος Δημήτριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.