Άλλη μία μεγάλη διοργάνωση στο κλειστό της Λευκόβρυσης: Στην Κοζάνη ο προκριματικός όμιλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!



Lefkovrisi2

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών κέρδισε το πρώτο μεγάλο στοίχημα της χρονιάς με την πρόκριση της στο Final 4 του 3ου γκρουπ του World League 2016 που διεξάγεται το διήμερο 1-2 Ιουλίου στην Φρανκφούρτη.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων στην «Fraport Arena», ολοκληρώνεται και ο πρώτος κύκλος της φετινής σεζόν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον Σωτήρη Δρίκο και τους παίκτες του να παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες και σύντομα να ξεκινούν την προετοιμασία για το δεύτερο στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την πρόκριση μας στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Βέλγιο, Ουκρανία, Μολδαβία και η πρόκριση θα κριθεί σε δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν 15-17 Σεπτεμβρίου και 22-24 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Το πρώτο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένο στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, το οποίο εγκαινιάστηκε και επίσημα με τη διεξαγωγή του 1ου τουρνουά του World League 2016 με τον κόσμο της περιοχής να δίνει βροντερό παρών στηρίζοντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τρεις μήνες αργότερα οι Έλληνες διεθνείς θα επιστρέψουν στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας θέλοντας να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ το δεύτερο τουρνουά θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα του Βελγίου.

Την πρόκριση στα τελικά παίρνει απευθείας ο πρώτος του ομίλου, ενώ ο δεύτερος θα αγωνιστεί στα μπαράζ που θα διεξαχθούν στις αρχές Οκτωβρίου (ο 2ος του δικούς μας ομίλου θα κοντραριστεί με τον 2ο του Α’ ομίλου στον οποίο μετέχουν οι Γερμανία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Ελβετία).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.