Έπεσε η αυλαία της φετινής σεζόν για τους FirePlay, το σύνολο κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης



ktykyfdkytdyjtdhrse

Με μία υπέροχη εμφάνιση στην πόλη του Βόλου, έπεσε η αυλαία της φετινής σεζόν για τους FirePlay, το σύνολο κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Προσκεκλημένοι της ορχήστρας κιθαριστών Βόλου Sempre Viva και της μαέστρου τους Ευαγγελίας Γούσια, οι FirePlay πήραν μέρος στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Κιθαριστικών Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας, την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 , στα πλάισια ενός διημερου συνάντησης κιθαριστών από όλη την Ελλάδα στην πόλη του Βόλου, με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Μέρας Μουσικής. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας της Ι. Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού.

Η συναυλία αυτή ήταν η τέταρτη για το σύνολο κιθάρας του Δημ. Ωδείου Κοζάνης, έπειτα από τις εμφανίσεις στην Λάρισα ( 4 Λάρισας), την Καστοριά (1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας) και στην Κοζάνη ( 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης).

Λίγα λόγια για τους FirePlay:

Ο Φρειδερίκος Σοπέν άφησε πίσω του τούτο το λόγο: «τίποτα δεν είναι ωραιότερο από μια κιθάρα, εκτός ίσως αν εξαιρέσουμε τις δύο», Προσθέτοντας μερικές ακόμη, δημιουργήθηκε το Σύνολο Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης τον Δεκέμβριο του 2011, με πρωτοβουλία του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ωδείου, κ.Γ.Τζούκα. Αποτελείται από μαθητές την Κατωτέρας και Μέσης τάξης της κιθάρας του ωδείου (σε συνεργασία με την τάξη κιθάρας του καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου κ.Γιώργου Γεωργούλα και Μιχάλη η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Βαλασάκη). Το σύνολο κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης εμφανίστηκε στις Συναντήσεις Κιθαριστικών Συνόλων, που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης (Μάρτιος 2012, Μάρτιος 2013, Μάρτιος 2014, Μάρτιος 2015), στην 2η (Μάρτιος 2012, Μάρτιος 2013), στην Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (Νοέμβριος 2012, 2013,2014,2015), στις «Ημέρες κιθάρας» Βέροιας (Απρίλιος 2015), σε συναυλίας και εκδηλώσεις σε συνεργασία με φορείς της Κοζάνης ( ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, «Άρσις»), καθώς και στο 1ο Φεστιβάλ κιθάρας Μακεδονίας(Καστοριά, Μάρτιος 2016).

Το σύνολο αποτελούν οι: Καλαϊτζής Παναγιώτης, Κιόρτσης Βασίλης, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Παπαδοπούλου Ευαγγελία, Παπανδρέα Ιωάννα, Παππά Μαρία, Πυθαρά Αγνή, Σιώμου Νένα, Τσιάρτα Ειρήνη, Χανιώτη Βασιλική, Χρηματόπουλος Γρηγόρης Βιολί: Ελένη Χατζημουρατίδου Κρουστά: Σωτήρης Κουτσονάνος Διδασκαλία- διεύθυνση συνόλου : Ελένη Τσιλιπάκου και 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.