Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στα Χριστοπούλεια 2016 της Καστοριάς

athanasioshristopoulos

Στα πλαίσια των Χριστοπούλειων 2016 στην Καστοριά, η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας θα εμφανιστεί στις 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 20.30 στην πλατεία της Παναγίας Κουμπελίδικης υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Θεοδωράκη. Στο πιάνο η Μαρία Κουζιάκη.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας σας προσκαλεί σε μία ακόμα δράση της χορωδίας του η οποία ταξιδεύει και μαγεύει το φιλόμουσο κοινό  με τη νεανική φρεσκάδα, την υψηλή χορωδιακή τεχνική, το ποικίλο ρεπερτόριο και τις ποιοτικές ερμηνείες της.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί τους διοργανωτές για την ευγενική πρόσκληση της χορωδίας και δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχές και χαρούμενο που θα παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του στην πόλη της Καστοριάς από την οποία κάθε χρόνο προσέρχονται ολοένα και περισσότεροι μαθητές.

25 Ιουνίου Συνάντηση χορωδιών
Χορωδιακή βραδιά με τη συμμετοχή της Παραδοσιακής Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του συλλόγου μας,  τη Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «Δημόδοκος» και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στην  πλατεία της Παναγίας Κουμπελίδικης. Στην πλατεία της Κουμπελίδικης. Ώρα έναρξης: 20:30

Η διευθύντρια
Μαρία Ντούρου

Ο μαέστρος
Δημήτρης Θεοδωράκης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.