Στην Κοζάνη ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας



tsouvalas_konstantinos

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης πραγματοποίησε την Παρασκευής 24 Ιουνίου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, παρουσία και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου κ. Παναγιώτη ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ.

Ο κ. Αρχηγός μίλησε για την προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει από όλους μας, ώστε να μεταφέρουμε, όπως είπε, «ένα μήνυμα εξωστρέφειας της Αστυνομίας στην τοπική κοινωνία και σε όλη την περιφέρεια της Ελλάδας».

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφού τον καλωσορίσαμε στην πόλη μας, από κοινού με τις υπόλοιπες Ενώσεις της Δυτικής Μακεδονίας, του θέσαμε μια σειρά προβλημάτων για τα οποία τοποθετήθηκε ειλικρινώς, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της Περιφέρειάς μας.

Μας εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι γνώριζε τα περισσότερα εξ αυτών και μας ενημέρωσε ότι ήδη καταβάλλει προσπάθειες για την επίλυσή τους.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.