Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός Αλβανών στα μπουζούκια! Η μεγάλη αλλαγή στη νυχτερινή ζωή της πόλης – Βίντεο

aaaaaaaa_5456417_355

Αλλάζουν «ρότα» οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, καθως η νυχτερινή ζωή δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν…

Πλέον οργανώνουν βραδιές σε συνεργασία με ανθρώπους από τα Βαλκάνια και χιλιάδες άνθρωποι κατηφορίζουν στην πόλη.  Τελευταία, γίνονται πολλές βραδιές στη Θεσσαλονίκη με Αλβανούς καλλιτέχνες και πελάτες. Αλβανοί αγοράζουν μεγάλα μαγαζιά ή συνεταιρίζονται με Έλληνες ή απλά λειτουργούν ως ατζέντηδες, φέρνουν δικά τους σχήματα από την Αλβανία και φυσικά οι πελάτες είναι Αλβανοί.

Οι 200.000 περίπου Αλβανοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη …του δίνουν και καταλαβαίνει στα μπουζούκια !Σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο Focus (περιοχή Αεροδρομίου), έρχονται 5 διάσημοι Αλβανοί καλλιτέχνες, ενώ μεθαύριο, στο Fix Live έρχεται η πανέμορφη και πολύ δημοφιλής Greta Koci κι άλλοι τρεις νεαροί καλλιτέχνες.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, στο Fix Live είχε προηγηθεί και άλλη συναυλία με Αλβανούς καλλιτέχνες, στις 31-12-2015. Επίσης πριν λίγο καιρό, στο ίδιο μαγαζί, είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα από Σέρβους, που είχαν γεμίσιε το μαγαζί για να ακούσουν μια αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Πηγή: seleo.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός Αλβανών στα μπουζούκια! Η μεγάλη αλλαγή στη νυχτερινή ζωή της πόλης – Βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.