Θ. Κοσματόπουλος: «Ο μεγάλος σαματάς γίνεται για το κόκκινο στριγκάκι… Δεν υπάρχουν πολλά και το κυνηγάνε όλοι..!»



27b14db6503340de0a2ae419bcbb3acb

Ένταση επικράτησε στο Συμβούλιο της παράταξης του Αθανάσιου Κοσματόπουλου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουνίου μεταξύ του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού και ομάδας 10 δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, όταν οι τελευταίοι με γραπτή τους επιστολή ζήτησαν από τον Δήμαρχο να αλλάξει γραμμή, ρίχνοντας το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών της κακής πορείας του συνδυασμού στον κ. Κοσματόπουλο.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο κ. Κοσματόπουλος αποκάλεσε ορισμένους της παράταξης πως δεν είναι άντρες και φοράνε στριγκάκια!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του KOZANILIFE.GR με τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλο, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν, μας δήλωσε:

«Μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους απόλυτα μετά το επεισόδιο, κόπηκαν κεφάλια. Τα αίτια είναι άλλα… Από πίσω κρύβεται χρήμα, σεξ και εξουσία! Κανείς από αυτούς όμως δεν είναι ικανός για τίποτα από αυτά. Μερικοί θα καθίσουν στον πάγκο τους και άλλοι θα πάνε στα σπίτια τους. Το κακό είναι ότι μερικοί δεν παραδειγματίζονται από τα γεγονότα του χθες. Μερικοί άνθρωποι που φαινόταν ότι δούλευαν, τελικά μας δούλευαν. Θα ασχοληθούν άνθρωποι που θα φροντίσουν για το Δήμο και θα πάμε χίλιες φορές καλύτερα. Για να καταλάβετε, επέμεναν να μείνει στο οικονομικό τμήμα, υπάλληλος που καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα και από κει ξεκίνησαν όλα. Αυτό ήταν η αφορμή, η αιτία και η πρόφαση.»

Σχετικά με το επίμαχο σχόλιο που ειπώθηκε από τον κ. Κοσματόπουλο “Μερικοί εδώ μέσα φοράνε στριγκάκια“, ο κ. Κοσματόπουλος συμπλήρωσε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά, τους άρεσε και τα φοράνε συνέχεια. Ο μεγάλος σαματάς γίνεται για το κόκκινο, δεν υπάρχουν πολλά και το κυνηγάνε όλοι…»

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Θ. Κοσματόπουλος: «Ο μεγάλος σαματάς γίνεται για το κόκκινο στριγκάκι… Δεν υπάρχουν πολλά και το κυνηγάνε όλοι..!»

  1. Καθίστε εκεί να σας χλευάζει ανόητοι ε ανόητοι. Οι παραιτήσεις σας πονούν φαινεται. Σας πονούν στη τσέπη.

  2. Ακούστε χωριανοί sex χρημα και εξουσια. Πρόστυχοι ανθρωποι έχουν και προστυχα μυαλά.
    Αυτός ο Τέτος ποτε δεν με γεμισε το ματι. Τα πουλάκια μου έκαναν και τετοια ε;

      1. Καλά διάβασε τι λέει ο Κοσματόπουλος. Μερικοί άνθρωποι που φαινόταν ότι δούλευαν, τελικά μας δούλευαν. χαχαχαχαχαχ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.