Τι λέει στο KOZANILIFE.GR ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γ. Ιωαννίδης για τη διοργάνωση του τουρνουά βόλεϊ στην Κοζάνη αλλά και για το κλειστό της Λευκόβρυσης

13244874_1560441587583342_5480375001609608591_n

Στο KOZANILIFE.GR μίλησε ο Aντιδήμαρχος του Δήμου Κοζάνης, Γιάννης Ιωαννίδης, για τη διοργάνωση του τριήμερου τουρνουά των προκριματικών του World League στο βόλεϊ, καθώς επίσης για τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα του κλειστού γηπέδου της Λευκόβρυσης Κοζάνης.

«Ήταν μια διοργάνωση εντελώς αναγνωριστική για τα δεδομένα της περιοχής και για εμάς. Μια πολύ απαιτητική διοργάνωση που είχε πολύ ψηλά τον πήχη δυσκολίας, αλλά αντιμετωπίστηκε από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες ενεπλάκησαν με πάρα πολύ δυναμισμό. Οι εθελοντές που λάβανε μέρος δώσανε κι αυτοί το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Εμείς από την πλευρά μας σαν οργανωτική επιτροπή, ο Νίκος Πλεξίδας, ο Σάκης Καραγκιόζης, ο Ευθύμιος Ζαγάρας και εγώ, δώσαμε ότι είχαμε για να μπορέσει να υλοποιηθεί μια μεγάλη διοργάνωση. Είδαμε και στην πράξη τελικά ότι όταν έχουμε θέληση και συνεργασία όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε τα πάντα. Δεν ξέραμε πως στήνονται τέτοιες διοργανώσεις και πλέον υπάρχει η γνώση και για άλλες τέτοιες διοργανώσεις.»

Στην ερώτηση, τι να περιμένει ο κόσμος της Κοζάνης από εδώ και πέρα σχετικά με διοργανώσεις στην πόλη μας, αλλά και για το μέλλον του κλειστού γηπέδου της Λευκόβρυσης, ο κ. Γ. Ιωαννίδης μας είπε:

«Από εδώ και πέρα, εμείς θα κυνηγήσουμε μεγάλες διοργανώσεις και ειδικά στο χώρο αυτό, για τους μήνες τους οποίους μπορούμε να λειτουργήσουμε το γήπεδο. Μεγάλο πρόβλημα για το γήπεδο της Λευκόβρυσης παραμένει το «αγκάθι» της θέρμανσης, το οποίο θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε, με τεχνικούς τρόπους και σε συνεννόηση πάντα με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Στόχος είναι το γήπεδο να μπει σε λειτουργία όλο το χρόνο. Για αρχή μικρά βήματα, εμείς θα κυνηγήσουμε διοργανώσεις που θα δώσουν στην περιοχή μια άλλη όψη του αθλητισμού. Είδατε εξάλλου την αγάπη του κόσμου προς την Εθνική ομάδα αλλά και στο να παρακολουθήσει τέτοιου είδους μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ας ελπίσουμε πως και οι τοπικές ομάδες θα προσπαθήσουν μεταξύ τους τουλάχιστον να βρουν τον τρόπο να δημιουργήσουν κάτι καλό αγωνιστικά και εμείς από την πλευρά μας να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους αυτή, προσφέροντάς τους υπηρεσίες, όπως είναι το γήπεδο της Λευκόβρυσης, για να ανεβάσουμε το αθλητικό επίπεδο της περιοχής.»

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τι λέει στο KOZANILIFE.GR ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γ. Ιωαννίδης για τη διοργάνωση του τουρνουά βόλεϊ στην Κοζάνη αλλά και για το κλειστό της Λευκόβρυσης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.