Έφυγε από τη ζωή ο Βήττας Χρήστος, στέλεχος του ΚΚΕ και πατέρας του Γιάννη Βήττα – Συλλυπητήρια μηνύματα



sillipitirio_bannerΤο πρωί της Παρασκευής 17/6/2016 έφυγε από τη ζωή ο Βήττας Χρήστος πατέρας του Βήττα Γιάννη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Ο Χρήστος Βήττας ήταν για χρόνια στέλεχος του ΚΚΕ με το οποίο έδωσε σημαντικούς αγώνες και άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα με γνώμονα το συμφέρον της εργατικής τάξης και του λαού . Επίσης ήταν επικεφαλής των ψηφοδελτίου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας που στήριζε το Κόμμα στις Νομαρχιακές εκλογές για δύο τετραετίες. Ήταν στο πλευρό του Κόμματος μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Ε.Π Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στο σύντροφο Γιάννη και στην οικογένεια του για το χαμό του.

Η Ε.Π Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ


 

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χρήστου Βήττα

Ένας θερμός αγωνιστής και υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων έφυγε από τη ζωή. Ο δικηγόρος Χρήστος Βήττας, στέλεχος του ΚΚΕ, με το οποίο έδωσε σημαντικούς αγώνες, άφησε σημαντική παρακαταθήκη στον πολιτικό του χώρο και όχι μόνο, ενώ για δύο τετραετίες ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας για τις Νομαρχιακές εκλογές.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στο γιο του Γιάννη Βήττα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνάδελφο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


Συλλυπητήριο μήνυμα του συνδυασμού «Αλλάζουμε Εποχή» του Θ. Μουμουλίδη για το Χρήστο Βήττα

Ο Χρήστος Βήττας, δικηγόρος, στέλεχος του ΚΚΕ, με το οποίο από νεαρή ηλικία, έδινε τη μάχη για την πρόοδο του τόπου και την προκοπή του λαού, και στο χώρο της αυτοδιοίκησης ως επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας στο νομό Κοζάνης.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο γιο του Γιάννη Βήττα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνάδελφο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.