Κοζάνη: Το έργο «Ο άνθρωπος, το κτήνος και η αρετή» την Παρασκευή 17/6 στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου



yujkfiykuifyuikdkyuidyuidkikdyu

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ., στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου «Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, παρουσιάζεται το έργο «Ο άνθρωπος, το κτήνος και η αρετή» από τη Θεατρική Ομάδα «Οι άστεγοι» από τα Γρεβενά.

Σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ η είσοδος είναι ελεύθερη. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://issuu.com/594765/docs/festival_erasitexnikou_theatrou/1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΩΡΑ: 9.00 μ.μ. – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ

 

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ» ΤΟΥ ΛΟΥΙΤΖΙ ΠΙΡΑΝΤΕΛΛΟ

σε μετάφραση-διασκευή Χρήστου Παπαδημητρίου & Βασιλικής Ευταξία

Καθολική Ιταλία το 1920 περίπου. Το διαζύγιο απαγορεύεται από την εκκλησία, αλλά το έγκλημα για λόγους τιμής, επιτρέπεται! Ένας καθηγητής ερωτεύεται τη μητέρα ενός μαθητή του και σύζυγο καπετάνιου και την καθιστά έγκυο… Ανατροπές και βιτριολικό χιούμορ σε μια μοναδική φάρσα όπου όλοι σκευωρούν και γίνονται υποκριτές για να επιβιώσουν σε μια “ηθική” κοινωνία που δεν τους αφήνει κανένα περιθώριο να είναι αληθινοί.

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ευταξία

Παίζουν: Τάσσος Μπελής, Άννα Δαυιδίδου, Γιάννης Παπαλαζάρου, Βάσω Ζήση, Μαρία Καραμήτρου, Χρήστος Παπαδημητρίου, Γιάννης Παπαδιαμάντης, Κωνσταντίνος Εμπρικίδης, Μαρία Σακοράφα

ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΓΡΕΒΕΝΑ

Η θεατρική ομάδα Γρεβενών “Οι άστεγοι” ξεκίνησε το 2010. Έκτοτε έχει παρουσιάσει έργα των Τσέχοφ, Φεϋντώ, Ξενόπουλου, Βιζυηνού, Πιραντέλλο. Η ομάδα αριθμεί 10 μέλη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.