Αναδείχτηκε ο ανάδοχος του έργου «Βελτίωση Οδικού Δικτύου Ρυμνίου-Τριγωνικού»



ngfhjsfgjhsfjstfyjsytj

Ομόφωνα εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση της Τρίτης 14.6.2016, το Πρακτικό κατακύρωσης του αποτελέσματος της δημοπρασίας για το έργο «Βελτίωση Οδικού Δικτύου Ρυμνίου-Τριγωνικού» υπέρ της ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε., που υποβλήθηκε με το υπ. αρ. 75659/3531/7.6.2016 έγγραφο της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Η δημοπρασία είχε πραγματοποιηθεί στις 31.5.2016 και μειοδότρια αναδείχτηκε η εργοληπτική επιχείρηση ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε., που είχε προσφέρει ποσοστό έκπτωσης 67%.

Κατά του πρακτικού δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση. Δεύτερη στην κατάταξη του πίνακα μειοδοσίας ήταν η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. με ποσοστό έκπτωσης 66% και τρίτη η ΔΕΛΗΒΑΝΗΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε. με ποσοστό έκπτωσης 64%.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχονταν στο ποσό των 400.000 € (με τον ΦΠΑ), ενώ το τελικό ποσό της προσφοράς της μειοδότριας επιχείρησης με Γ.Ε. & Ο.Ε. -σύμφωνα με τον πίνακα μειοδοσίας- ανέρχεται στο ποσό των 90.325,04 €.

ΣΗΜ.: Σύμφωνα με πληροφορίες*, στο αντικείμενο του έργου συμπεριλαμβάνονται οι αποκαταστάσεις, του τμήματος του οδοστρώματος που υποχώρησε (καθίζηση) στην έξοδο από Ρύμνιο και των σημείων όπου το οδόστρωμα έχει υποστεί διάβρωση-κατακρήμνιση (3ο χλμ, φωτο). Το δε έργο θα ολοκληρωθεί εντός της τρέχουσας θερινής περιόδου.

(*Δεν καταφέραμε -γραφειοκρατία γαρ- να αντλήσουμε το επίσημο έγγραφο της «Σύντομης Περιγραφής Έργου», όπου θα φαινόταν συνοπτικά οι εργασίες που θα γίνουν και ο χρόνος περάτωσης του έργου).

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.