Διάθεση των καινοτόμων ελληνικών βιβλίων «Livebooks – Βιβλία που ζωντανεύουν» τώρα και στην Κοζάνη



tysjktdikdtkdtkuetystyuj

Τα βιβλία που ζωντανεύουν τώρα και στην Κοζάνη!

Τα μοναδικά «Βιβλία που ζωντανεύουν – Livebooks» ταξιδεύουν στην Κοζάνη! Η καινούρια, παιδική σειρά βιβλίων της Ελληνικής εταιρίας Bitar έχει ήδη κατακλύσει την αγορά. Η σειρά των βιβλίων αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο με το τελευταίο βιβλίο «Το ηλιακό σύστημα σε 3D» να εξαντλείται μέσα σε δύο εβδομάδες. Τώρα μπορείτε να βρείτε όλα τα βιβλία της σειρά και στην Κοζάνη σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Η σειρά αποτελείται από 4 βιβλία, που το καθένα συνοδεύεται από τη δική του εφαρμογή και ζωντανεύει μέσα από τις φορητές συσκευές (tablet/smartphones). Το πρώτο ελληνικό βιβλίο Επαυξημένης Πραγματικότητας (augmented reality) είναι «Ο Ντίνος στα ίχνη των δεινοσαύρων». Κυκλοφόρησε πριν από περίπου έναν χρόνο και έχει ήδη πουλήσει εκατοντάδες αντίτυπα. Η ιστορία ενός μικρού Τρικεράτωπα ο οποίος μας ξεναγεί στον κόσμο των δεινοσαύρων αγαπήθηκε πολύ από μικρούς και μεγάλους. Για να δείτε το βιβλίο να ζωντανεύει χρειάζεται να κατεβάσετε μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή που συνοδεύει το βιβλίο σε μία φορητή συσκευή και να σημαδέψετε τις σελίδες του βιβλίου.

Έτσι θα δείτε δεινόσαυρους να ζωντανεύουν τρισδιάστατα με ήχο και κίνηση πάνω στο βιβλίο σας, μέσα από τις συσκευές σας.

Το επόμενο βιβλίο έχει τίτλο «Οι βασιλιάδες της ζούγκλας» και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Τα παιδιά μπορούν να δουν μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών διάφορα γνωστά, άγρια ζώα να κινούνται πάνω στο βιβλίο, καθώς και να παρατηρήσουν τους ήχους τους. Όμως οι δημιουργοί των βιβλίων επιφυλάσσουν και μία έκπληξη για κάθε αναγνώστη. Σημαδεύοντας το εξώφυλλο του κάθε βιβλίου μπορείτε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες με τα ζώα ή τους δεινόσαυρους, μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας που έχει η εφαρμογή.

«Η Κοκκινοσκουφίτσα φοράει κίτρινα» είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι βιβλίο ζωγραφικής και μέσα από την εφαρμογή μία πανέμορφη κίτρινη νεράιδα διαβάζει το βιβλίο στα παιδιά.

Τέλος, «Το ηλιακό σύστημα σε 3D» αποτελεί το πλέον αγαπημένο βιβλίων των μικρών μας φίλων αλλά ταυτόχρονα και το διαμάντι της σειράς, διότι χρησιμοποιεί και την τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας αλλά και την Εικονική Πραγματικότητα (Virtual Reality). Το εξώφυλλο αυτού του βιβλίου μέσα από τη λειτουργία του γυροσκόπιου της κάθε συσκευής, μας ταξιδεύει τρισδιάστατά μέσα από 7 πραγματικές φωτογραφίες 360ο , στον Ευρωπαϊκό Διαστημικό Σταθμό!!! Εάν μάλιστα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μέσα από γυαλιά εικονικής περιήγησης τότε το αποτέλεσμα γίνεται πραγματικά καταπληκτικό!

Βρείτε τα βιβλία στο www.livebooks.gr και στα βιβλιοπωλεία:
Στοά του Βιβλίου – Στοάς 12 – Κοζάνη
Δημόκριτος – Πλατεία Λασσάνη 6 – Κοζάνη

Προλάβετε πριν εξαντληθούν!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.