1η Πανελλαδική προβολή δύο αριστουργημάτων του Σουηδικού κινηματογράφου από την Κινηματογραφική Λέσχη Γρεβενών



kfufktfktdfjrtdjrdstΗ Κινηματογραφική Λέσχη Γρεβενών του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών Ελπίδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει σε ένα διήμερο κινηματογραφικών προβολών. Προβολών που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη γενιά του σκανδιναβικού κινηματογράφου ο οποίος διαχρονικά αναδεικνύει σπουδαίες παραγωγές από πολλά υποσχόμενους νέους κινηματογραφιστές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:00μ.μ. την προβολή της  ταινίας Underdog  και την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:00μ.μ. την ταινία  Η νεαρή Σοφί Μπελ.

Για την διοργάνωση αυτή ευχαριστούμε πολύ την Πρεσβεία της Σουηδίας, το Σουηδικό Ινστιτούτο και το Σουηδικό Ινστιτούτου Κινηματογράφου για την ευγενική χορηγία και προμήθεια των ταινιακού υλικού της περιόδου 2016 για την Α΄ Πανελλαδική προβολή, τον Δήμο Γρεβενών που αγκάλιασε και ένταξε το κινηματογραφικό διήμερο στις πολιτιστικές εκδηλώσεις ¨Πολιτιστικός Ιούνιος 2016¨ παραχωρώντας την κινηματογραφική αίθουσα προβολών του Κέντρου Πολιτισμού χωρητικότητας 370 ατόμων καθώς επίσης και τον κύριο Κεσόπουλο που έχει εξοπλίσει την αίθουσα με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα υψηλής ποιότητας δίνοντας μας την δυνατότητα να απολαμβάνουμε τις προβολές.

Οι προβολές θα διεξαχθούν στην κινηματογραφική αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών.
Η είσοδος σε όλες τις προβολές θα είναι ελεύθερη.

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε αναγκαία διευκρίνηση.
Τηλ: 24620-22988 & 6944141083
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009153390696&fref=ts

Ο Υπεύθυνος της Κινηματογραφική Λέσχης                                            Η Πρόεδρος                  
Παπαθεοδώρου Ευθύμιος                                                                Ευαγγελία Μπόγκια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.