Το Νοσοκομείο Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη



srkjtdsrearwwahrejtsktflyu

Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες που ανιδιοτελώς  προσφέρουν το  αίμα τους για τη θεραπεία των ασθενών που το χρειάζονται.

Η επάρκεια και η ασφάλεια του αίματος στηρίζεται στη δική τους συνειδητοποιημένη προσφορά.

Αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για την προσέλκυση περισσότερων νέων αιμοδοτών.

Αξίζουν τον έπαινο μας και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να συνεχίζουν την ανθρωπιστική προσφορά και την πολύτιμη συνδρομή τους στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας για να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών.

Ενόψει του Καλοκαιριού, με τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα , τη μειωμένη προσέλευση των αιμοδοτών λόγω των διακοπών και τους περιορισμούς στην επιλογή των αιμοδοτών για την ασφάλεια του αίματος, λόγω των λοιμώξεων που εμφανίζονται τα τελευταία έτη, είναι πολύ σημαντική η συνδρομή όλων των Εθελοντών Αιμοδοτών στην προσπάθεια  μας να εξασφαλίσουμε επάρκεια σε αίμα.

Οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης, όλα τα εργάσιμα πρωινά και να ενημερώνονται για τα απογεύματα και τις αργίες στα τηλ. : 2461352642 ή 2461352641.

Σας περιμένουμε με αίσθημα ευθύνης και είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ !
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.