Egnatia Expo: Επιτυχημένο το γαστρονομικό event που διοργανώθηκε από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού



ghfxszfghfxjgfgjfg

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, φτάνει προς το τέλος της. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκαν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, κατά τις οποίες το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και να συμμετέχει.

Μία από αυτές, ήταν το γαστρονομικό event που διοργανώθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου και από τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού στο stand του Δήμου εντός της Έκθεσης. Ο διακεκριμένος  Γιώργος Καραβαγγέλας, chef στο εξοχικό «Μετόχι» στο Βελβεντό, μαγείρεψε κοτόπουλο με σως ροδάκινου με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από την περιοχή.

To event προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έσπευσαν να δοκιμάσουν την εξαιρετική συνταγή σε ειδικές μερίδες που σερβίρονταν στο stand του Δήμου.

Το event αυτό, αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανάδειξη τόσο των παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων, όσο και της πλούσιας τοπικής κουζίνας, καθώς προκάλεσε το ενδιαφέρον  των επισκεπτών, οι οποίοι δήλωναν ενθουσιασμένοι.

Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο οποίος επί ώρες συζητούσε με εκθέτες και επισκέπτες για τις ομορφιές και τις παραγωγικές δυνατότητες του τόπου του.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.