Χωρίς κτηνίατρο δυο χρόνια η περιοχή του δήμου Σερβίων-Βελβεντού – Αντιδρούν οι κτηνοτρόφοι



tgreghrtehrthrtwhrt

Χωρίς κτηνίατρο παραμένει περίπου για δύο χρόνια το Κτηνιατρικό Γραφείο Σερβίων, με τους κτηνοτρόφους του δήμου Σερβίων – Βελβεντού να στερούνται της ενημέρωσης και της επιστημονικής συνδρομής στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και -όπως τονίζουν- πολλές φορές «για ένα απλό χαρτί» να τους στέλνουν στην Κοζάνη. Η περιοδική παρουσία κτηνιάτρου για λίγες ώρες μια φορά την εβδομάδα ή στις 15 μέρες, δεν μπορεί να προσφέρει καμιά ουσιαστική βοήθεια στους κτηνοτρόφους.

Η αγανάκτηση των κτηνοτρόφων για την αδιαφορία της πολιτείας, σε μια περιοχή που έχει ιδιαίτερα υψηλό ζωικό κεφάλαιο, έχει φτάσει στο απροχώρητο, και, σύμφωνα με πληροφορίες μας, με πρωτοβουλία κτηνοτρόφων των Καμβουνίων και του Λιβαδερού, τις επόμενες μέρες θα γίνει συγκέντρωση για να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σαν πρώτη κίνηση φαίνεται, ότι θα στείλουν επιστολή έντονης διαμαρτυρίας στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου και θα εξετάσουν περαιτέρω τρόπους διαμαρτυρίας σε τοπικό επίπεδο.

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.