Κοζάνη: Γνωριμία με τα Χάλκινα Πνευστά από τα Δημοτικά Ωδεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας



odeio_kozanis

Η τάξη Χάλκινων Πνευστών του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης σε συνεργασία με την αντίστοιχη τάξη του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας, παρουσιάζουν τα Χάλκινα Πνευστά!

Οι μαθητές των τμημάτων και των δύο ωδείων, θα παρουσιάσουν ολόκληρη την οικογένεια των χάλκινων πνευστών, θα εξηγήσουν τους τρόπους εκτέλεσης των οργάνων, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει την τρομπέτα, το κόρνο, το τρομπόνι και την τούμπα!

Στη σύντομη παρουσίαση θα ακουστούν μουσικά αποσπάσματα από κάθε όργανο ξεχωριστά. Στο τέλος της εκδήλωσης, το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας, θα παρουσιάσει ένα σύντομο αφιέρωμα στα νέγρικα σπιρίτουαλς, το μπλουζ και τη μουσική του Λούις Άρμστρονγκ!

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη σε όσους ενδιαφέρονται να ξεναγηθούν στον κόσμο των Χάλκινων! Επίσης, θα συμμετέχουν τα τμήματα της μουσικής προπαιδείας του κ. Κουκουμπέση Σάκη.

Τρίτη 14 Ιουνίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, Κ. Δαβάκη 5, 2461034932.

Υπεύθυνος καθηγητής: Βαλταδώρος Νίκος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.