Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας για το ενδεχόμενο κλείσιμο Νηπιαγωγείων και σχολείων

laiki_sispeirosi

Μετά από πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας που είχε καταθέσει τον προηγούμενο μήνα ερώτηση για το ενδεχόμενο κλείσιμο Νηπιαγωγείων, Ολοήμερων σχολείων και Τμημάτων ένταξης αλλά και τη σχετική σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο με το ανάλογο ψήφισμα, σήμερα ήρθαν οι πρώτες απαντήσεις από τους αρμόδιους.

Στη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας, των συλλόγων εκπαιδευτικών και των εκπροσώπων από συλλόγους γονέων, που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης  κατατέθηκε από το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το προαναφερθέν ψήφισμα.

Η απάντηση που δόθηκε από το Διευθυντή της πρωτοβάθμιας ότι δεν θα κλείσει στην Εορδαία κανένα νηπιαγωγείο δεν πρέπει να καθησυχάσει κανένα. Οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους γονείς και όλο λαό της περιοχής χρειάζεται να βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Καμία εμπιστοσύνη σε μεγάλα λόγια. Περιμένουμε να δούμε εάν από το Σεπτέμβρη θα γίνουν πράξη τα όσα διαβεβαίωσαν σήμερα. Η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι σε ετοιμότητα ώστε να μην κλείσει κανένα Νηπιαγωγείο, να μην μείνει κανένα παιδί εκτός, να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.