To περίπτερο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για τοπικούς παραγωγούς και επιχειρήσεις στην 8η EGNATIA EXPO 2016 της Πτολεμαΐδας



jyftysjgydjgytjgyhdgjyt

Στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα στα τοπικά προϊόντα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος κατά την τελετή των εγκαινίων της 8ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας EGNATIA EXPO 2016 που άνοιξε τις πύλες της στην Πτολεμαΐδα.

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού λειτουργεί περίπτερο στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης ενώ είναι και μεταξύ των υποστηρικτών της διοργάνωσης. Στο Περίπτερο του δήμου ο κ. Κοσματόπουλος υποδέχτηκε επισκέπτες και εκπροσώπους φορέων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παραγωγική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού καθώς και να γευτούν ξεχωριστά προϊόντα των παραγωγών και των επιχειρήσεων που φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.