Εξιχνιάσθηκαν άλλες 2 περιπτώσεις απατών σε περιοχές της Κοζάνης



astinomia_tshirt

Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 30χρονη ημεδαπή που κατηγορείται για άλλες τρεις περιπτώσεις απατών σε περιοχές της Κοζάνης και των Γρεβενών

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, εξιχνιάστηκαν δύο -2- επιπλέον περιπτώσεις απατών, από 2 άτομα, ενός άνδρα που αναζητείται και μιας 30χρονης ημεδαπής η οποία κατηγορείται για άλλες τρεις περιπτώσεις απατών σε περιοχές της Κοζάνης και των Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι:

– τον Ιανουάριο του 2016 αφού προσέγγισαν το σπίτι 82χρονης με το πρόσχημα εκταμίευσης αγροτικής επιδότησης του γιου της, την έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και
– τον Μάιο του 2016, αφού προσέγγισαν το σπίτι 74χρονης προσπάθησαν ανεπιτυχώς να την εξαπατήσουν με παρόμοιο τρόπο, πλην όμως δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού της 30χρονης συνεχίζονται, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.