Κοζάνη: Το έργο «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου



akuytfgl8giugiuhytfruy

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ., στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου «Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, παρουσιάζεται το έργο «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» του Ράσελ από τη Θεατρική Ομάδα «Τεχνοπία».

Σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ η είσοδος είναι ελεύθερη. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://issuu.com/594765/docs/festival_erasitexnikou_theatrou/1

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΩΡΑ: 9.00 μ.μ. – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ

«ΣΙΡΛΕΫ ΒΑΛΕΝΤΑΙΝ» ΤΟΥ ΟΥΙΛΙ ΡΑΣΕΛ

Ένα έργο οικουμενικό, σύγχρονο και αειθαλές, το οποίο κατορθώνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή. Μια γυναίκα, η οποία εκτός από τον ρόλο της «ντύνεται» και τον ρόλο άλλων εννέα ανθρώπων, του περιβάλλοντος δηλαδή, που άλλοτε την πνίγει και την απογοητεύει κι άλλοτε την απελευθερώνει και τη διασκεδάζει! Μια νοικοκυρά που εκρήγνυται καθώς διαπιστώνει πως όλη της η ζωή εξαντλείται στο να υπηρετεί τους γύρω της, να μαγειρεύει αυγά και πατάτες, να πονάει για τους άλλους χωρίς αυτή να απολαμβάνει μικροχαρές της ζωής. Το έργο αναδεικνύει με χιούμορ τη μοναξιά αλλά και τη δύναμη που βρίσκει ο άνθρωπος να κάνει την προσωπική του υπέρβαση.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας

Σκηνικά: Φλωριάνα Ηλιοπούλου

Φωτισμοί: Άρης Χαραλαμπίδης

Φροντιστής σκηνής: Βασιλική Τσιάρα

Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας

Φωτογράφιση: Σωφρόνης Ευθυμιάδης

Τη Σίρλεϋ παίζει η Φωτεινή Χατζάρα

ΤΕΧΝΟΠΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ

H «Τεχνοπία» ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2002 με ιδρυτικά στελέχη τους Νικόλαο Κέφαλο, Βαγγέλη Τζημόπουλο και Φωτεινή Χατζάρα. Το 2012 η εταιρεία εμπλουτίζεται με νέα μέλη. Έχει ανεβάσει περισσότερες από 10 παραστάσεις, έχει διοργανώσει εκδηλώσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, συνέδρια, αγκαλιάζοντας ένα ευρύ φάσμα τεχνών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.