Το Επιμελητήριο Κοζάνης συγκεντρώνει προωθητικό υλικό επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων – ποτών για την έκθεση της Ταιβάν «FOOD TAIPEI 2016»



eve_kozanisΤο Επιμελητήριο Κοζάνης,  η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης θα συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «26th FOOD TAIPEI», που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Ιουνίου 2016 στην Taipei,  με εκθεσιακό περίπτερο που θα παραχωρηθεί από την φιλοξενούσα χώρα της Ταιβάν για την προβολή των προϊόντων των εξαγωγικών  επιχειρήσεων  της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Καλεί δε τις επιχειρήσεις – μέλη του, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και ποτών και ενδιαφέρονται για την προβολή των προϊόντων τους δια μέσου φυλλαδίων και όποιου  άλλου έντυπου η ηλεκτρονικού (π.χ. DVD) προωθητικού υλικού διαθέτουν   στην αγγλική γλώσσα, να προσκομίσουν αυτό στο Επιμελητήριο   για να μεταφερθεί στην έκθεση της Taipei. Ακόμη, όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν και μικρές συσκευασίες δειγμάτων προϊόντων τους.

Η συγκέντρωση του προωθητικού υλικού στο Επιμελητήριο θα πρέπει να γίνει έως το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Κοζάνης και στο τηλ. 24610 41693 (κα Κατερίνα Καρακουλάκη).

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.