«Ο μικρός πρίγκιπας» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου της Κοζάνης

jsytjytkuydykudrutrteay

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου “Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους” από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζεται το έργο “Ο μικρός πρίγκιπας” του Σαιντ-Εξυπερί από τη Θεατρική Ομάδα «Θεατρική Αναζήτηση» Πτολεμαΐδας.

Σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ η είσοδος είναι ελεύθερη. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://issuu.com/594765/docs/festival_erasitexnikou_theatrou/1

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΩΡΑ: 8.00 μ.μ. – ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ

Ο ΜΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΟΥΑΝ ΝΤΕ ΣΑΙΝΤ – ΕΞΥΠΕΡΙ

Η ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα είναι ένα ποιητικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους. Ο μύθος απαλλαγμένος από διδακτισμούς, είναι ένα μάθημα ζωής, που φανερώνει την ουσία της. Ο Μικρός Πρίγκιπας ταξιδεύοντας σε τόπους άγνωστους και μη, συναναστρέφεται με πλάσματα και υπερ-πλάσματα, για να βεβαιωθεί κι ο ίδιος πως «μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά, την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια».

Θεατρική διασκευή: Μίμης Κουγιουμτζής

Θεατρική προσαρμογή-σκηνοθεσία-σκηνογραφία: Κική Στούμπου-Πλεξίδα

Ενδυματολογία-Σχεδιασμός φωτισμού: Σταματία Σαπατόρη

Μουσική επιμέλεια: Μαίη Κοκκίδου

Χειρισμός κονσόλας ήχου: Βαγγέλης Αναγνώστης

Χειρισμός Κονσόλας Φώτων: Κωνσταντίνος Μακρίδης

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Θεόδωρος Γαβριηλίδης, Μαρία Γαβριηλίδου, Ευαγγελία Γκουτζαμάνη, Ιωάννα Ζαχαριάδου, Ελένη Ιωαννίδου, Μαρία Λίττα, Σοφία Μαυρoροματίδου, Γιώτα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Γεωργία Σακαρίδου, Χριστίνα Σίσιου, Αναστασία Σολαχίδου, Τένια Τσαβδαρίδου, Στέφανος Τσότσος, Χριστίνα Χαλυβοπούλου.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Η Θεατρική Αναζήτηση ιδρύθηκε το 1997 και αριθμεί 30 ενεργά μέλη. Στα δεκαεννιά χρόνια παρουσίας της στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, η Θεατρική Αναζήτηση έχει ανεβάσει περισσότερες από 20 παραστάσεις, θεατρικά έργα που ανήκουν στο παιδικό θέατρο, έχει οργανώσει εκδηλώσεις συμμετοχικού θεάτρου με παιδιά, ποιητικές βραδιές και έχει πραγματοποιήσει πλήθος σεμιναρίων για τη θεατρική τέχνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.