Γέμισε με νεκρά αδέσποτα ζώα η Καστοριά! Επιστολή της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας

djghyjdghjjsyjytjyt

Ένα απέραντο νεκροταφείο όλη η Ελλάδα από δολοφονημένα με δηλητήριο ζώα και κανείς αρμόδιος δεν αντιδρά.

Ή  αν αντιδρά αυτό γίνεται στα πλαίσια μιας αποστεωμένης και γραφειοκρατικής πρακτικής.

Καθισμένοι στις ζεστές πολυθρόνες και στα γραφεία τους οι αρμόδιοι κάθε εξουσίας , με ελαχιστότατες εξαιρέσεις, παρακολουθούν  με στωική απάθεια το συνεχιζόμενο έγκλημα .

Στις επανειλημμένες και χρόνιες προσπάθειές μας, μας δέχονται στο πόδι , έτσι για να πουν ότι κάτι έκαναν, βγάζουν δελτία μετά από κάποια συνάντηση, απαντούν σε επερωτήσεις στη Βουλή ‘’με άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε’’ , κάνουν και καμιά σύσκεψη μετά από μαραθώνια παρακάλια , το ένα υπουργείο ρίχνει το μπαλάκι στο άλλο , καμιά φορά καταδέχονται και συναντιούνται με τους φιλοζωικούς φορείς , λένε πράγματα εκτός πραγματικότητας και εκεί τελειώνει το θέμα .

Με τα ζώα θα ασχολούνται τώρα ;
Εδώ καράβια καίγονται βαρκούλες αρμενίζουν θα πουν οι ταγοί μας  και πολλοί άλλοι .

Έχουμε μνημόνια, έχουμε τους θεσμούς, αξιολογήσεις , η αντιπολίτευση ως’’μωρή παρθένα’’ , θα κάνει όσα δεν έκανε τόσα χρόνια , ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων ο ένας για τον άλλο.

Φωνή λοιπόν βοώντος εν τη ερήμω ;
Μπορεί.
Αλλά αν χάσουμε  όλοι μας την πίστη μας στις αρχές και τα ιδανικά μας , τότε η ερήμωση με κάθε έννοια  της χώρας θα συνεχιστεί .
Γι αυτό και έχουμε την δύναμη να αντιδρούμε και δεν θα πάψουμε να αντιδρούμε.

Μέχρι οι διάφοροι ταγοί μας, να σκύψουν πραγματικά πάνω από το πρόβλημα και να βρουν την χαμένη γενναιότητα να προχωρήσουν σε λύσεις ριζοσπαστικές , λύσεις με προοπτική επίλυσης των θεμάτων των ζώων και όχι με μερεμέτια της κακιάς ώρας και του ποδαριού.

Η Καστοριά σήμερα αλλά και οι Σέρρες η Βέροια, η Κοζάνη, η Αθήνα, τα νησιά , η Κρήτη, η Ήπειρος, η Πελοπόννησος , όλη η Ελλάδα , μια χώρα με εκατοντάδες χιλιάδες θύματα τα ζώα, περιμένουν την Πολιτεία, διαχρονικά , να δώσει λύσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.