Κατάρτιση Προσχεδίου Επιχειρησιακού Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Εορδαίας

dimarxeio_ptolemaidas

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 10 Ιουνίου του 2016 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, εν όψη της κατάρτισης του Προσχεδίου Επιχειρησιακού Σχεδίου Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Εορδαίας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, προκειμένου να υποβάλλεται  τις προτάσεις σας.

Το Προσχέδιο ΕΣΣΒΑΑ που θα υποβληθεί θα αφορά ολοκληρωμένη παρέμβαση σε αστική περιοχή της Δ.Κ. Πτολεμαίδας, με σκοπό την αποκατάσταση του οικονομικού της ιστού και τη λειτουργία της ως μοχλού ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, την αντιστροφή της κοινωνικής και περιβαλλοντικής υποβάθμισης, ιδίως περιοχών συγκέντρωσης μειονεκτικών κοινωνικών ομάδων, υποβαθμισμένων εμπορικών κέντρων και εγκαταλελειμμένων βιομηχανικών/ βιοτεχνικών/ επαγγελματικών ζωνών, την άμεση αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών της κρίσης με αναζωογόνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ανασυγκρότηση των κοινωνικών υποδομών και την προώθηση της σύνδεσης καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο αστικό περιβάλλον.

Πληροφορίες για το ΕΣΣΒΑΑ διατίθεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ www.pepdym.gr ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ημερομηνία 20-04-2016, η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας
Σάββας Ζαμανίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.