Επίσκεψη του Προέδρου της Νεράιδας Ξ. Βαΐζογλου στον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Π. Πλακεντά

perifereia_koz

Ευχαριστώ  Δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Κο Παναγιώτη Πλακεντά για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μου, για συνάντηση και συζήτηση  προτάσεων και προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας.

Η συνάντηση έγινε χθες 30/5/2016 στο γραφείο του.

Με ιδιαίτερα φιλική διάθεση και εκπλήσσοντάς  με, ως γνώστης των προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας,  συζητήσαμε για τις δυνατότητες της Τουριστικής Ανάπτυξης της Νεράιδας.

Ανταποκρινόμενος στην αναγκαιότητα της άμεσης επίλυσης των προβλημάτων, εντός των ημερών θα δρομολογήσει τον ηλεκτροφωτισμό του δρόμου της ανόδου Νεράιδας, από την διασταύρωση με την Εθνική οδό μέχρι την είσοδο.

Επίσης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα δρομολογήσει τις εργασίες έργων υποδομής στον υπό κατασκευή Νέο Οικισμό Νεράιδας.

Εχει ήδη δώσει εντολές προσθήκης της Νεράιδας,  στο νέο υπό έκδοση τουριστικό φυλλάδιο προβολής της Περιφέρειας και επί πλέον ξεχωριστή έκδοση φυλλαδίων για την προβολή της Νεράιδας.

Ηδη υλοποιείτε η  αποδοχή από το Περιφερειακό Συμβούλιο  της πρότασή του, για την   εγκατάσταση Μετεωρολογικού Σταθμού στο Βελβεντό και εγκατάσταση κάμερας για απευθείας μετάδοσης (online) μέσω διαδικτύου εικόνας της Γέφυρας Σερβίων – Νεράιδας.

Επί πλέον Γκρέϊτερ της ΠΕ Κοζάνης,  τις ημέρες αυτές  εργάζεται στους αγροτικούς δρόμους της Νεράιδας ( Εξαίρω  το ήθος,  την εργατικότητα, το ζήλος, το αίσθημα ευθύνης του χειριστή Κου Στέλιου Νικοκάβουρα).

Ακόμη εντός της επόμενης εβδομάδας, θα διατεθεί από την ΠΕ Κοζάνης το πολύμηχάνημα,  για το κλάδεμα των δένδρων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου ανόδου της Νεράιδας, τα οποία προκαλούν ζημίες στα διερχόμενα λεωφορεία.

Δεν θα παραλείψω να Ευχαριστήσω Δημόσια τον Διευθυντή  Τεχνικών Εργων ΠΕ Κοζάνης Κο Κωνσταντίνο Γρίβα και τον Προϊστάμενο  Κο Παρασκευά Σκόρδα για την διάθεση των μηχανημάτων στην Τοπική Κοινότητα Νεράιδας.

                                        Ξενοφών Βαΐζογλου
                                        Πρόεδρος Νεράιδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.