Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώνεται η 18η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Εορδαίας



888kjygtfyktfkyuftrjds

Ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 30 Μαΐου  η  18η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Εορδαίας οι πύλες της οποίας άνοιξαν την Πέμπτη  26 Μαΐου 2016 το απόγευμα στο χώρο της λαϊκής αγοράς με τον καθιερωμένο Αγιασμό από τον Πατέρα Αναστάσιο και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και πλήθους επισκεπτών.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία ήταν αναβαθμισμένη ποιοτικά και αισθητικά ,  συμμετείχαν   παραγωγοί-μέλη του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Κεντρικής Μακεδονίας    με μια μεγάλη γκάμα  φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε προσιτές τιμές.

Μεταφέροντας το χαιρετισμό  του Δημάρχου Εορδαίας    Σάββα Ζαμανίδη, ο οποίος   βρισκόταν στην Αθήνα για σημαντικά θέματα του Δήμου , ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Ιωάννης Τσοκτουρίδης εγκαινίασε την έκθεση,  ευχαρίστησε όλους τους εκθέτες για τη συμμετοχή τους και τους πολίτες  για την αθρόα προσέλευσή τους  ,  ενώ συνεχάρη τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και τις Αντιδημαρχίες   για τη συμβολή τους στην συνέχιση του θεσμού , που όπως τόνισε, «αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους, ζωντανεύει την Πόλη , δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες να προωθήσουν τα προϊόντα  τους , ευαισθητοποιώντας τους νέους μας σε θέματα πρασίνου και περιβάλλοντος».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος  του διοικητικού συμβουλίου του Ανθοκομικού συνεταιρισμού Κεντρικής Μακεδονίας  Κωνσταντίνος Κεχαγιάς επισήμανε ότι η έκθεση αποτελεί θεσμό για την περιοχή, στον οποίο με χαρά ανταποκρίνονται οι παραγωγοί σε τιμές χονδρικής, ευχαριστώντας το Δήμο Εορδαίας για την όλη διοργάνωση και την άψογη συνεργασία .

Μία ξεχωριστή νότα στην όλη διοργάνωση έδωσαν  οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Βλατσιωτών ,Ηπειρωτών, Θρακιωτών ,Μικρασιατών ,Κρητών, Ποντίων και Ερμακιάς, τα χορευτικά τμήματα των οποίων παρουσίασαν  παραδοσιακούς χορούς σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Όσο για τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το υπέροχο θέαμα των πολύχρωμων λουλουδιών και τις παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις , κατακλύζοντας καθημερινά  όλους τους χώρους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.