Βίντεο: Βραβεύσεις των νέων ποδοσφαιριστών Ζήνων Πιτσιάβα και Χρήστο Σαλτσίδη από τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού



kyyttdjrsjtsrjtkukufy

Τους 16χρονους Ζήνων Πιτσιάβα και Χρήστο Σαλτσίδη τίμησε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόκειται για τα δύο παιδιά του Δήμου – από Βελβεντό και Σέρβια αντίστοιχα –μέλη και βασικά στελέχη της μικτής ομάδας ποδοσφαίρου Νέων της 4ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Κοζάνης, ΕΠΣ Ημαθίας, ΕΠΣ Πιερίας) που δύο εβδομάδες νωρίτερα κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων νικώντας στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα της 14ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιώς, Αν. Αττικής).

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, παρουσία γονέων και φίλων, του Προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστου Σάββα και του προπονητή τους στη μικτή νέων Γιώργου Παπακώστα. Ο Χρήστος Σαλτσίδης ανήκει στο δυναμικό του Τιτάνα Σερβίων ενώ ο Ζήνων Πιτσιάβας ξεκίνησε από την ομάδα του Βελβεντού ενώ την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Κοζάνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.