Συνεργασία μεταξύ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του Fachhochschule Karlsruhe της Γερμανίας

yuflkytkjyrsdjsrtaeaerh

Την Παρασκευή 13/05/2016 στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Διευθυντή του Γραφείου Erasmus+, Dr. Lembach και του καθηγητή Prof. Dr. Schorb του Ιδρύματος Fachhochschule Karlsruhe της Γερμανίας. Οι εκπρόσωποι του Γερμανικού Ιδρύματος επισκέφτηκαν το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μετά από πρόσκληση του καθηγητή Δρ. Βασίλειου Κική και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Δρ. Νικόλαο Ασημόπουλο και τη Διευθύντρια του Γραφείου Erasmus+, Αικατερίνη Μπλάντα.

Συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο Iδρυμάτων για την υλοποίηση από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και από το αντίστοιχο Γερμανικό Ίδρυμα Fachhochschule Karlsruhe των προγραμμάτων: «Διοίκηση επιχειρήσεων με εικονική πραγματικότητα» και «Η επιχειρηματικότητα μέσω καινοτόμων ιδεών».

Στα προγράμματα αυτά θα συνεργαστούν από κοινού ‘Έλληνες και Γερμανοί σπουδαστές από τα δύο Ιδρύματα. Η χρηματοδότηση θα γίνει εξ ολοκλήρου από Γερμανικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και το συνολικό ύψος θα είναι 360.000 € για 3 χρόνια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.