Αναστάτωση στο κέντρο της Κοζάνης από νταλίκα που εγκλωβίστηκε στην οδό Π. Χαρίση! Δείτε φωτογραφίες



Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής λίγο μετά τις 9:00 το πρωί, όταν οδηγός νταλίκας κατέβηκε την οδό Δημοκρατίας με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να εγκλωβιστεί στην αρχή της οδού Παύλου Χαρίση, στο ύψος του Λαογραφικού Μουσείου της Κοζάνης, για πάνω από μισή ώρα!

Στο σημείο δημιουργήθηκε πολύ μεγάλη ουρά αυτοκινήτων που κινούνταν προς την Π. Χαρίση και με την παρέμβαση της Τροχαίας τα εγκλωβισμένα αμάξια έκαναν αναστροφή στην Πλατεία Ελευθερίας, με κατεύθυνση την οδό Φον Κοζάνη.

Χρειάστηκε να μετακινηθούν παρκαρισμένα αυτοκίνητα από την οδό Π. Χαρίση για να μπορέσει τελικά λίγο πριν τις 10:00 η ακινητοποιημένη νταλίκα να συνεχίσει την πορεία της.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το σημείο:

22wrethgrtwh

11dsrtyhrhheeryt

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αναστάτωση στο κέντρο της Κοζάνης από νταλίκα που εγκλωβίστηκε στην οδό Π. Χαρίση! Δείτε φωτογραφίες

  1. καλα δεν βλεπει τις ταμπελες στον Tρικο ,οτι απαγορευεται τετοια νταλικα να κατεβει την Δημοκρατιας? Επρεπε να φαει προστιμο!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.