Η ΝΟΔΕ Κοζάνης για τις φετινές φοιτητικές εκλογές

nea_dimokratia_pinakida

Φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές 2016. Μέσα από τις παλινωδίες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα ζητήματα της Εθνικής Παιδείας, αναδεικνύεται περίτρανα η σύγκρουση της προόδου με την οπισθοδρόμηση, της αλήθειας με το αχρωμάτιστο γκρίζο και τον κόκκινο αρνητισμό, της υπεράσπισης των ακαδημαϊκών ελευθεριών με τις πρακτικές βίας και παραβατικότητας.

Στη σημερινή κάλπη, η νέα γενιά καλείται να υπερασπιστεί αρχές και αξίες, κόντρα στην απαξίωση και το λαϊκισμό, όπως της διεκδίκησης της Αξιοκρατίας, της Αριστείας, της Ισότητας των ευκαιριών επαγγελματικής προοπτικής και ανάδειξης, στοιχεία που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εκφράζει τη στήριξη και τη συμπαράστασή της στην παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο και στο ΤΕΙ της περιοχής μας, με την πεποίθηση ότι οι θέσεις και οι διεκδικήσεις της, συγκροτούν μια ρεαλιστική βάση διαλόγου για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των Ελληνικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Για τη Ν.Δ. – ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Παντελής Καρακασίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.