Μάρμαρο Τρανοβάλτου στην κεντρική πλατεία της Ζακύνθου! Δείτε φωτογραφίες

ouyfofyyufuyfuyfuyfkuyfukjj

Εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη νέα εικόνα της κεντρικής πλατείας Διονυσίου Σολωμού στη Ζάκυνθο, μετά την ανακατασκευή – βιοκλιματική αναβάθμιση, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσής της. Μερίδιο σ’ αυτήν την εξαιρετική αναμόρφωση, έχει και η επίστρωση στο μεγαλύτερο ποσοστό της επιφάνειας της νέας πλατείας, με μάρμαρο Τρανοβάλτου Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον επίσημο πίνακα προμέτρησης, απαιτήθηκαν:

– 1.800 τετρ. μέτρα πλάκες μαρμάρου Τρανοβάλτου Κοζάνης, υπόλευκου χτενιστού 40Χ40Χ3 εκατοστά.
– 3.200 τετρ. μέτρα πλάκες μαρμάρου Τρανοβάλτου Κοζάνης, υπόλευκου θραπινιστού 40Χ40Χ3 εκατ.
– 1.000 τρέχοντα μέτρα ταινίες (φιλέτα) επιστρώσεων μαρμάρου Κοζάνης, πάχους 3 εκατ.

onjgtfrdhtdrshtyhyu

Ανάδοχος εκτέλεσης του έργου, του οποίου ο προϋπολογισμός (μετά την έκπτωση) ανέρχεται στο ποσό του 1.562.214,36 €, είναι η ΑΝΤΑΙΟΣ Τ.Κ. Α.Ε., ενώ προμηθευτής των μαρμάρων Τρανοβάλτου Κοζάνης, ήταν η Ο.Ε. ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ Κ. – ΝΑΤΣΟΣ Ε. – 1ο χλμ Πτολεμαΐδας-Ανατολικού.

ΥΓ. Ασφαλώς πρόκειται για μια θετική “παρένθεση” απέναντι στην κρίση που διέρχεται το μάρμαρο Τρανοβάλτου στις μέρες μας (όπως και γενικότερα το μάρμαρο) και ένα μήνυμα στους τοπικά “κρατούντες”, για περαιτέρω χρήση του προϊόντος σε ανάλογα έργα.

ooojytdjytdjytdjytdhshaeh

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μάρμαρο Τρανοβάλτου στην κεντρική πλατεία της Ζακύνθου! Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.