Με την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO η Έκθεση Egnatia EXPO 2016 στην Πτολεμαΐδα

egnatia_expo-aerial2

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα από την Τετάρτη 8 έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και ανακοινώνει ακόμη μία μεγάλη συνεργασία.

Κατά την περσινή διοργάνωση, η Egnatia Expo υποστηρίχθηκε έμπρακτα από τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, τη ΔΕΘ-HELEXPO. Μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία, αναζητήσαμε τη σφράγιση της συμπόρευσής μας αυτής.

Σε επικοινωνία μας, από τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO είχαμε τη χαρά να λάβουμε την εξής απάντηση:

«Είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, του Επιμελητηρίου Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της δική σας να καταστήσετε την “EGNATIA ΕΧPO 2016” (8-13 Ιουνίου 2016) την  πρώτη μεγάλη έκθεση που θα γίνει μέσα στο 2016 και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Σας γνωρίζω ότι η ΔΕΘ HELEXPO αποδέχεται την πρότασή σας και θα είναι: Θεσμός Yποστήριξης της Έκθεσης “EGNATIA ΕΧPO 2016 – 8ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”»

Η είδηση αυτή αποτελεί για την ομάδα των διοργανωτών επιβεβαίωση και  επιβράβευση για την συνεπή τους παρουσία στον εκθεσιακό χάρτη στα χρόνια της κρίσης.

Σε δεύτερο επίπεδο, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως αναβαθμίζεται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό η διοργάνωση, καθώς σφραγίζεται με το κύρος της ΔΕΘ-HELEXPO, ενός παγκόσμια αναγνωρισμένου εκθεσιακού φορέα, ο οποίος θα υποστηρίξει την “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015” με όλα τα κανάλια προώθησης που έχει στη διάθεσή του.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.