H ΕΡΤ3 χορηγός επικοινωνίας της EGNATIA EXPO 2016 στην Πτολεμαΐδα



egnatias_expo_16

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, η νέα έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και ανακοινώνει μία μεγάλη συνεργασία.

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας των διοργανωτών για εξωστρέφεια, υπήρξε επικοινωνία με το Εθνικό Δίκτυο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, και συγκεκριμένα με την ΕΡΤ3.

Ο στρατηγικής σημασίας βραχίονας της ΕΡΤ στη Βόρεια Ελλάδα, η ΕΡΤ3, στηρίζει ουσιαστικά την EGNATIA EXPO 2016 και αναλαμβάνει να είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές και οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν την παρουσία τους μέσω ενός εθνικού καναλιού επικοινωνίας. Η Έκθεση θα προβάλλεται καθημερινά και θα δημιουργήσει ένα μεγάλο αριθμό δυνητικών επισκεπτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016”  σφραγίζεται με το κύρος ενός ακόμα εθνικού φορέα, την ΕΡΤ. Η ΕΡΤ μαζί με την ΕΣΕΕ και την ΚΕΕΕ, τοποθετούν την EGNATIA EXPO στο club των αναγνωρισμένων εκθέσεων στη Χώρα.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.