Ευχαριστήριο για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας



mpodosakeio_22

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας για την άμεση ,ταχεία και πλήρως εμπεριστατωμένη επιστημονικά αντιμετώπιση περιστατικού οικείου μου προσώπου χθες το απόγευμα.

Για να είμαι ειλικρινής ,μετά τα όσα έχουν γραφεί και έχουν ακουστεί, περίμενα τα χειρότερα.

Με έκπληξη ,σαφώς ευχάριστη, βρεθήκαμε σε ένα τμήμα επειγόντων περιστατικών πλήρως στελεχωμένο και σε ένα νοσοκομείο το οποίο διέθετε όλα τα μέσα για να αντιμετωπίσει με επάρκεια κάθε περιστατικό.

Και για να γίνω περισσότερο σαφής, σε ένα μόνο απόγευμα το συγγενικό μου πρόσωπο εξέτασαν οι παρακάτω ειδικότητες γιατρών: γενικός ιατρός –επιμελητής Α, ειδικευόμενη παθολόγος, ειδικός παθολόγος, ορθοπεδικός, χειρούργος, ακτινολόγος.

Επίσης της έγιναν οι παρακάτω εξετάσεις :μικροβιολογικές αίματος –ούρων, καλλιέργεια ούρων, ακτινογραφίες, υπερηχογράφημα, αξονική.

Και όλα αυτά χωρίς καμμία επιβάρυνση οικονομική! Μέσα σε ένα χώρο χωρίς μετακινήσεις του ασθενούς και προπάντων Α Μ Ε Σ Α!!!!

Αξιέπαινη  ήταν και η συμπεριφορά τόσο όλων των γιατρών όσο  και  όλων των νοσηλευτών και χειριστών μηχανημάτων που η ευγένειά τους και η ανθρωπιά τους μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τους φόβους και τον πόνο ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο!

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ-ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.