Απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στον Φούφα Πτολεμαΐδας – 4 συλλήψεις νεαρών!



xeiropedes

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας και της Ομάδας Πρόληψης-Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, απόπειρα ληστείας σε βάρος 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες (12-05-2016) στο Φούφα Πτολεμαΐδας.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, τρία άτομα εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία της 83χρονης, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, όπου ο ένας την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας, ενώ οι άλλοι δυο ερεύνησαν χώρους της οικίας, αποχωρώντας στη συνέχεια από αυτήν χωρίς να αφαιρέσουν τιμαλφή ή κάποιο χρηματικό ποσό, ενώ τέταρτο άτομο τους ανέμενε έξω από αυτήν.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν, προσήγαγαν και ακολούθως συνέλαβαν σε σύντομο χρονικό διάστημα δυο ημεδαπούς (19 και 22 χρονών) και δυο αλλοδαπούς (18 και 16 χρονών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.