Στο… πόδι τα μεσάνυχτα η Άνω Κώμη: Ανθρωποκυνηγητό, Αστυνομία και Ασφάλεια για κλεμμένο μηχανάκι



astinomia_vradi_faros

Στο… πόδι βρέθηκε πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης το κεντρο της Άνω Κώμης, μετά από ένα πραγματικό… ανθρωποκυνηγητό στα δρομάκια του χωριού, παρουσία αντρών της Αστυνομίας και της Ασφάλειας Κοζάνης, που αναζητούσαν τους δράστες ή τον δράστη κλοπής μοτοσικλέτας, η οποία σημειώθηκε μια ημέρα νωρίτερα στην πόλη της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα της κλοπής, μαζί με το πατέρα του, εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες στην Άνω Κώμη, τους οποίους άρχισαν να… κυνηγούν στους δρόμους του χωριού! Ένας εκ των δραστών άφησε το κλεμένο μηχανάκι στο δρόμο και τράπηκε σε φυγή, ενώ ο συνεπιβάτης του «συνελήφθη» από τους δυο διώκτες τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, οχήματα και άντρες της οποίας έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο χωριό.

Όπως ήταν φυσικό, λόγω του προσωρημένου της ώρας, δεκάδες κάτοικοι αναστατώθηκαν και βγήκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, με τις εν λόγω εικόνες να είναι εξαιρετικά ασυνήθιστες για την περιοχή…

Πηγή: kozanimedia.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στο… πόδι τα μεσάνυχτα η Άνω Κώμη: Ανθρωποκυνηγητό, Αστυνομία και Ασφάλεια για κλεμμένο μηχανάκι

  1. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΗΝ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ,ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ INTERNET CAFE ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ Π.Χ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ …..ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ……..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.