«Άτυχος» ο ασυνείδητος οδηγός που τράκαρε δύο αμάξια το βράδυ της Κυριακής στην Κοζάνη! Του έπεσε η πινακίδα στον δρόμο!



Το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου όπως σας είχε μεταφέρει το KOZANILIFE.GR (κλικ εδώ), οδηγός που κινούνταν επί των οδών Προύσης και Θερμοπυλών τράκαρε 2 οχήματα αφού παραβίασε την προτεραιότητα στις διασταυρώσεις που κινούνταν και τα εγκατέλειψε.

Στάθηκε όμως άτυχος, αφού όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, κατά το πρώτο τρακάρισμα ξηλώθηκε και κατέπεσε στο οδόστρωμα η πινακίδα του οχήματός του, και βέβαια ο εντοπισμός του -εφόσον πρόκειται για τον κάτοχο- είναι θέμα ολίγων ωρών.

Από τις δυο συγκρούσεις προκλήθηκαν αρκετά σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ επί τόπου κατέφτασε ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε το mikrovalto.gr:

2trak1685_2

1trak1685_1

3 σχόλια στο άρθρο “«Άτυχος» ο ασυνείδητος οδηγός που τράκαρε δύο αμάξια το βράδυ της Κυριακής στην Κοζάνη! Του έπεσε η πινακίδα στον δρόμο!

  1. Αυτά δεν είναι αστεία.Μπορούσε να είχε πέσει σε κανέναν άνθρωπο επάνω και να τον είχε σκοτώσει.
    Άλλο το να έχεις ένα ατύχημα φυσιολογικό και άλλο το να κυκλοφορείς και να χτυπάς τον έναν και τον άλλον και να το γλεντάς.Ο άνθρωπος είναι επικύνδινος και είναι για φυλακή.Επιτέλους σε αυτό το κράτος να μάθουμε να προλαβαίνουμε καμιά φορά το κακό πριν γίνει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.