Το ρομάντζο «Η Ωραία του Πέραν» για δύο παραστάσεις στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη



biujyhgkuyhfhujufujhΗ Ωραία του Πέραν
Ένα ρομάντζο τόσο κλισέ, που αυτό κάτι λέει!
ΓΙΑ 2 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η «Ωραία του Πέραν», το λαϊκό ρομάντζο του Δ. Παπαδόπουλου (Τυμφρηστός) από τους Θ. Καπράλου και Γ. Παπαγεωργίου, ένα από τα sold out της φετινής σεζόν στο Θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα, έρχεται στην Κοζάνη, για 2 μόνο παραστάσεις στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαϊου.

Το ερωτικό ρομάντζο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Τυμφρηστός) γράφτηκε το 1920 και έγινε μπεστ σέλλερ της εποχής. Αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυπαιγμένα έργα των λαϊκών θιάσων. Πρόκειται για τον μοιραίο έρωτα της  Ερμιόνης και του Αιμίλιου που γίνεται αφορμή  να έρθουν  ηθοποιοί και θεατές   αντιμέτωποι με την αγάπη, τη μοναξιά, τη ζήλια, την απογοήτευση, με την ίδια τη ζωή και την τυχαιότητα της.

Στην παράσταση, οι δυο ερμηνευτές, με «εργαλεία» τη ζωντανή μουσική της πολίτικης λύρας και «δάνεια» από τα ανεβάσματα των λαικών θιάσων (λάμπες, παραβάν, ηχητικά και οπτικά εφέ) οδηγούν το  κοινό και «βυθίζονται» και οι ίδιοι  στην αναβίωση ενός ρομάντζου τόσο κλισέ, που αυτό κάτι λέει!

Info: Αίθουσα Τέχνης, Κοζάνη, Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Μαΐου- Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12 €, Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων): 8 €
Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.
Προπώληση: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – «Αίθουσα Τέχνης» (Τηλ: 24610-24062, 6987991949)
https://www.viva.gr/tickets/theater/aithousa-texnis-kozanis/i-orea-tou-peran/
VIVA.gr, 11875, Public, seven spot, RELOAD, MEDIAMARKT, Ευριπίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.