Προχωρούν οι εργασίες στη νέα βιβλιοθήκη Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



1wsrthsrthrttyyt

Την πρόοδο των εργασιών της νέας βιβλιοθήκης Κοζάνης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Βιβλιοθήκης Παναγιώτη Δημόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Δεσποτίδη, τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης Γιάννη Ιωαννίδη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ηλία Κάτανα.

Η κατασκευή της νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης, προχωρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2016.

Η αξιοποίηση της νέας βιβλιοθήκης ,  είναι ένα από τα μεγάλα ζητούμενα της επόμενης περιόδου για το Δήμο Κοζάνης  και στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, που θα γίνουν ορατές το επόμενο διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες:

2styjhdtgjygtjgt

3qerytgaserthyrs

4sarthgsrthrtgtr

1wsrthsrthrttyyt

2 σχόλια στο άρθρο “Προχωρούν οι εργασίες στη νέα βιβλιοθήκη Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

  1. Η κατασκευή της νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης, προχωρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2016.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.