Κοζάνη: Βανδαλισμοί σε δενδροδόχο στο κέντρο της πόλης! Δείτε φωτογραφίες

1aergeraezryhaert

Την Δευτέρα 04/04/2016 με μεγάλη έκπληξη και λύπη βρεθήκαμε μπροστά  σε ένα ιδιαίτερα βάρβαρο φαινόμενο  που δεν τιμά καθόλου όποιον το επεχείρησε. Συγκεκριμένα στην αρχή  της οδού Τσιμηνάκη και  στην δεξιά πλευρά του πεζοδρομίου  κάποιος, προφανώς περίοικος, έριξε τσιμέντο σε δενδροδόχο, μόνο στο άνοιγμα της μεταλλικής σχάρας (εκεί όπου άλλοτε ήταν φυτεμένο δένδρο)  διότι προφανώς τον «ενοχλούσε».  Προκλήθηκαν ζημιές στη μεταλλική σχάρα και στο υπόγειο αρδευτικό δίκτυο.

3sftghsrhskuidtduyikyfud

Ενημερωτικά το συγκεκριμένο δένδρο έχει καταστραφεί «όλως τυχαίως» ήδη τρεις φορές.

Την  Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 από κοινού συνεργείο του Τμήματος Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και συνεργείο του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, προβήκαμε στην αποκατάσταση του βανδαλισμού που έγινε στην οδό Τσιμηνάκη.

Φυτεύτηκε νέο δένδρο, Λανγκεστρέμια, υποστυλώθηκε, τοποθετήθηκε η μεταλλική σχάρα και προστατευτική σιδεριά ώστε το δένδρο να ριζώσει!!! Επιπλέον τοποθετήθηκαν
μεταλλικά κολονάκια πεζοδρομίου κατά μήκος της οδού για την ασφάλεια κυρίως των πεζών και των οχημάτων.

Δυστυχώς στην πόλη μας υπάρχουν κάποιοι χωρίς ευαισθησίες που προβαίνουν σε βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταστρέφοντας ό,τι δεν τους αρέσει ή τους ενοχλεί.

Ελπίζουμε η νέα λαγκεστρέμια αυτή τη φορά να ριζώσει και να μεγαλώσει στην οδό Τσιμηνάκη!!!

4srtuhysrujuyikty

4 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Βανδαλισμοί σε δενδροδόχο στο κέντρο της πόλης! Δείτε φωτογραφίες

  1. Ειδοποίηση: σκαθάρι » Κοζάνη: Βανδαλισμοί σε δενδροδόχο στο κέντρο της πόλης! Δείτε φωτογραφίες

  2. ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ .ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ.ΤΑ ΖΩΑ…….ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ……ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ;;;;;;;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!

  3. Σφαλιάρες θέλει ο άνθρωπος.Να κοιτάξουν από τις κάμερες των μαγαζιών που βρίσκονται στο χώρο εκείνο ποιος έκανε την ενέργεια αυτή.Δεν έχει κανείς δικαίωμα να καταστρέφει την πόλη μας , και πρέπει να πάρει ο δήμος και η αστυνομία δραστικά μέτρα για αυτό.Όποιος κάνει βανδαλισμούς πρέπει να τιμωρείτε παραδειγματικά ! Να γίνει έλεγχος από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων και να τον βρούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.