Δύο συλλήψεις στην Πτολεμαΐδα για περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων – Δείτε αναλυτικά



xeiropedes

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής στην Πτολεμαΐδα
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 3 περιπτώσεις κλοπών

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας χθες το μεσημέρι, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς, 26 και 50 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι και συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα, γιατί κατά τον τελευταίο μήνα είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές οχημάτων.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω φέρονται να είχαν αφαιρέσει προχθές από την πόλη της Πτολεμαΐδας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού. Κατόπιν αναζητήσεων το όχημα βρέθηκε χθες στη Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι:

– οι προαναφερόμενοι είχαν αφαιρέσει προ διημέρου από την πόλη της Κοζάνης, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής, το οποίο αναζητείται σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ
– ο 26χρονος είχε αφαιρέσει αρχές Απριλίου από την πόλη της Πτολεμαΐδας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 72χρονου ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.