11η Ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης – Πρόσκληση στην γιορτή Λουλουδιών

anthokomiki_kozanis_logo

Το Επιμελητήριο και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, προσκαλούν τους επαγγελματίες Ανθοκομίας και Οπωροκηπευτικών Φυτών καθώς και τους σχετικούς με την Επίπλωση,  την Διακόσμηση Εξωτερικών Χώρων , των Μηχανημάτων Κηποτεχνίας και των outdoor εξορμήσεων, να Δηλώσουν τη Συμμετοχή τους στην Έκθεση, που ανοίγει τις Πύλες από 18 έως 22 Μαΐου 2016, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Φορέα.

Στον καλαίσθητο και άνετο χώρο  του Εκθεσιακού Κέντρου, προσκαλούμε τους σχετικούς επαγγελματίες, να λάβουν μέρος στην Έκθεση και με χαμηλό κόστος, να συμβάλουν στη δημιουργία ενός εμπορικού και εορταστικού περιβάλλοντος για το κοινό της περιοχής μας.

Όπως πάντα, στις Εκθέσεις του Φορέα είναι ευπρόσδεκτες επιχειρήσεις παραγωγής Τοπικών Προϊόντων, εμπορίας Βιβλίων και Χειροτεχνικών Προϊόντων.

Το ενδιαφέρον τους για τη Συμμετοχή τους οι επαγγελματίες μπορούν να το Δηλώσουν μέχρι και τις 10 Μαΐου 2016, στα Γραφεία του Εκθεσιακού Κέντρου, στα Κοίλα Κοζάνης από όπου μπορούν να πάρουν και περισσότερες πληροφορίες ή σχετικές διευκρινήσεις. Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 – 14:30

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2461045977 – 78, e-mail: ekdilosis@ekthesiako.gr, info@ekthesiako.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.