Κοζάνη Τόπος να Ζεις: Συζήτηση για την αυτοδιοίκηση και τις πολιτικές εξελίξεις με τον Υφ. Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα

flyuuylflyuflufjdrttki

Σε μια εποχή γενικευμένης κρίσης η έγνοια για την υπόσταση των δήμων και των περιφερειών, για τα προβλήματα της καθημερινότητας, για την αποκέντρωση και τη συμμετοχή των πολιτών περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Η συνεχής περικοπή πόρων, η αποτυχία του «Καλλικράτη» να λειτουργήσει ως μεταρρύθμιση πραγματικής αποκέντρωσης και εκσυγχρονισμού καθώς και η απαξίωση της πολιτικής αποτελούν σημεία προβληματισμού για όλους εμάς που η ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί βασικό παράγοντα δημοκρατίας και καλής λειτουργίας ενός σύγχρονου κράτους.

Για τους λόγους αυτούς η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να ζεις” με σταθερή την πεποίθηση ότι ενεργός είναι ο ενημερωμένος πολίτης συνεχίζει τις πολιτικές της παρεμβάσεις διοργανώνοντας εκδήλωση με θέμα «Συζήτηση για την αυτοδιοίκηση στο φως των γενικότερων πολιτικών εξελίξεων» και καλεσμένο ομιλητή τον Υφυπουργό Εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης Γιάννη Μπαλάφα την Κυριακή 24 Απριλίου στις 20:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην πρώην Νομαρχία Κοζάνης και σας καλεί να συμμετέχετε.

Δημοτική Κίνηση  «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.