Δήμος Κοζάνης: Για 5η συνεχή χρονιά μεγάλη συμμετοχή στην καμπάνια «Let’s do it Greece»



22gbrfeafreggrferef

Let’s do it- Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις

Για 5η συνεχή χρονιά πολλές συλλογικότητες του Δήμου  μας ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση  της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης  συμμετείχαν την Κυριακή 17 Απριλίου στην εθελοντική καμπάνια που διοργανώνεται διεθνώς  κάθε άνοιξη ‘Let’s do it’, ενώ κάποιοι άλλοι θα πραγματοποιήσουν δράσεις  τις επόμενες μέρες. Σκοπός   είναι ο συντονισμένος καθαρισμός  και ευπρεπισμός  κοινόχρηστων   χώρων, ως  δείγμα πολιτισμού και  ελάχιστος φόρος τιμής στο περιβάλλον, καθώς  και η αντίληψη ότι ο δημόσιος χώρος είναι προέκταση του ιδιωτικού. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή πολλών παιδιών, τα οποία με τη συμπεριφορά τους  δίνουν το παράδειγμα  σε μας τους μεγαλύτερους.

Ένδειξη ότι οι συνδημότες μας ενδιαφέρονται για τον δημόσιο χώρο και επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό είναι οι  πολύ μικρότερες ποσότητες απορριμμάτων που περισυνελέγησαν σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Ο Δήμος Κοζάνης ευχαριστεί όσους συνέβαλαν και θα συνεχίσουν να συμβάλλουν  με δράσεις και συμπεριφορές στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.