Δήμος Εορδαίας και Μακεδνοί Κοζάνης συμμετείχαν στο φετινό «Let’s do it Greece»



1aqergaerfrte

Ο Δήμος Εορδαίας συμμετείχε ενεργά  στη δράση “Let’s Do it Greece”

Στη δράση Let’s do it Greece  συμμετείχε  , όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Εορδαίας την   17η      Απριλίου 2016. Η δράση είχε ως στόχο τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό των χώρων της Πόλης  όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Εορδαίας , η Αντιδημαρχία  Καθαριότητας και η Δημοτική Ενότητα Πτολεμαϊδας  προχώρησαν εφέτος  στον εξωραϊσμό των τεσσάρων εισόδων της Πόλης της Πτολεμαϊδας  , με τη συμμετοχή μαθητών , συλλόγων και εθελοντών  της Εορδαίας.

Ήταν μία ακόμα  περιβαλλοντική  δράση   ,  με το σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε τον τόπο που ζούμε καθαρό» , η οποία στέφθηκε με επιτυχία , ενώ ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Κοσμάς Σιδηρόπουλος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πτολεμαϊδας Αναστασία Μωϋσιάδου ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες , ανανεώνοντας το «ραντεβού» τους για την επόμενη ανάλογη πρωτοβουλία.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης «Οι Μακεδνοί» ανταποκρινόμενος και φέτος στο κάλεσμα του Δήμου, συμμετείχε στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2016», η οποία αποτελεί σκέλος της μεγαλύτερης εθελοντικής καμπάνιας περιβαλλοντικού καθαρισμού-εξωραϊσμού «Let’s do it world».

Επειδή κομμάτι του Πολιτισμού είναι και  ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον και ο τρόπος που το φροντίζουμε, «Οι Μακεδνοί» θεωρούν επιτακτική ανάγκη την αισθητική αναβάθμιση του!! Σεβόμενοι κυρίως την κοινωνία και την πόλη που ζουν, επέλεξαν να καθαρίσουν και να ευπρεπίσουν την περιοχή «Παναγία» Κοζάνης.

2aefrtgaerhgythtrdtrea

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.