Παρουσία πλήθους κόσμου στην εκδήλωση της Ε.ΣΥ. Πτολεμαΐδας και Κοζάνης



srhtsjyystjstjktyut

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ της Πέμπτης η εκδήλωση της Ε.ΣΥ Πτολεμαΐδας και Κοζάνης  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του καφε <<siesta>>στο Ανατολικό Εορδαίας. Βούλιαξε στην κυριολεξία η αίθουσα από την αθρόα προσέλευση κόσμου όχι μόνο από το Ανατολικό  αλλά και από τα γύρω χωριά που αποδέχτηκαν την πρόσκληση  της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ομιλίες απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Ε.ΣΥ Κοζάνης και Πτολεμαΐδας  όπου και ανέλυσαν το τι ακριβός πρεσβεύει ο φορέας των Ελληνων Ε.ΣΥ, ανέλυσαν με ντοκουμέντα για τις μετοχές της Ανατολής οι οποίες είναι έγκυρες και εγγυημένες από το Γαλλικό κράτος και κάθε μια αξίζει 678 δις ευρώ ότι είναι κατατεθειμένες 8 τέτοιες μετοχές αξίας 5,5 τρις ευρώ και είναι στην διάθεση των Ελλήνων όπως και την ύπαρξη των 600δις δολαρίων υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας. Ανέφεραν όλες τις ενέργειες και τα έγγραφα ντοκουμέντα τα οποία είναι σε γνώση της πολίτικης οικονομικής ηγεσίας της Ελλάδας και των Ευρωπαίων ενώ έχει αποσταλεί και στους Ομπαμα Πουτιν. Κανένας δεν μπορεί να Αμφισβητήσει τα έγγραφα νομικά καθώς έχουν κερδηθεί δικαστήρια για το θέμα αυτό.

Το τελικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν το κάλεσμα ενότητας όλων των Ελλήνων μέσα από τα γραφεία των Ε.ΣΥ πέρα από κόμματα δόγματα και ότι άλλο χωρίζει και να βρούμε όλοι αυτό που μας ενώνει και που είναι η ένδοξη Ελληνική καταγωγή για να μπορέσουμε να σωθούμε από τα νύχια του σιωνισμού που βάλει την χώρα μας.

Μόνο ενωμένοι οι Έλληνες μπορούν να μεγαλουργήσουν.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.