ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: «Καμμένος ο κ. Καρυπίδης!» – Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητάει η Γ. Ζεμπιλιάδου

perifereiako_simvoulio_22

Καμμένος ο κ. Καρυπίδης! Θα μπορούσε να είναι και χαριτωμένο λογοπαίγνιο, αν δεν ήταν μια ζοφερή πραγματικότητα.

Στην Αθήνα, όπως εύστοχα αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ για τον κ. Καμμένο, “ο αυτοαποκαλούμενος πολέμιος της διαφθοράς και της διαπλοκής, να μην προλαβαίνει να μετρά τις οικογενειακές offshore”.

Στη Δυτική Μακεδονία, ο άνθρωπος που υποστηρίχτηκε απ΄ αυτόν και τους ΑΝ.ΕΛ. του και εξελέγη Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας διαψεύδει και αυτοδιαψεύδεται απ΄ τη μια ώρα στην άλλη, αναζητώντας εναγωνίως εξιλαστήρια θύματα για τη γνωστή υπόθεση της δωρεάς, ρίχνοντας, όπως το συνηθίζει, λάσπη στον ανεμιστήρα.

Το αν θα… καεί τελικά ο κ. Καμμένος και ο κ. Καρυπίδης είναι κάτι που αφορά τους ίδιους.

Εκείνο που ατυχώς μας αφορά όλους είναι ότι ο κ. Καμμένος με τις ενέργειες του καίει τη χώρα και ο κ. Καρυπίδης αντί να προσθέσει ευκαιρίες στην πολύπαθη περιοχή μας, αφαιρεί και καταστρέφει και όσες υπήρχαν.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης


Οι πολλές και αλλεπάλληλες αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών σχετικά με την κατάθεση της δωρεάς της Τράπεζας Πειραιώς στον προσωπικό λογαριασμό μισθοδοσίας του Περιφερειάρχη κ. Θ. Καρυπίδη, συνοδεύτηκαν από μια σειρά παλινωδιών, ατυχών, παραπλανητικών, παράτυπων και “ περίεργων” ενεργειών, τόσο απ΄ τον  ίδιο όσο και από πολιτικούς συνεργάτες του, καταδεικνύοντας πως η Περιφερειακή Αρχή βρίσκεται μέσα σ΄ ένα κλίμα σύγχυσης και πανικού.

Κατανοούμε, ως ένα σημείο βέβαια πάντα, την αγωνιώδη προσπάθεια του ιδίου και των συνεργατών του “να προστατευτεί το πρόσωπο του Περιφερειάρχη”, αν και τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποκαλυφθεί και δεύτερη κατάθεση «δωρεάς» στον προσωπικό λογαριασμό του Περιφερειάρχη, αλλά και εκείνοι οφείλουν να αντιληφθούν πως σημασία πρώτα και πάνω απ΄ όλα έχει να προστατευτεί το κύρος του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Το κύρος τους θεσμού που εξ αιτίας των ενεργειών του κ. Καρυπίδη πλήττεται καθημερινά και υποβαθμίζεται στα μάτια των πολιτών.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο με την ιδιότητα του Προέδρου, εσείς εκπροσωπείτε,  θα πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διευκολύνει τις διοικητικές και θεσμικές διαδικασίες, αλλά πάνω από όλα  να απαντήσει στα αμέτρητα ΓΙΑΤΙ που θέτουν οι Πολίτες, που ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μια αλήθεια που δεν θα προστατέψει απλώς το θεσμό, αλλά θα απελευθερώσει την ίδια την λειτουργία της Περιφερειακής Διοίκησης, βγάζοντάς την μια ώρα αρχύτερα απ΄ το φαύλο κύκλο στον οποίο μπήκε με ευθύνη της Περιφερειακής Αρχής, για να μπορέσει να ασχοληθεί με τα μείζονα θέματα της Περιφέρειας που εδώ και ενάμιση χρόνο βαλτώνουν και με τα καυτά προβλήματα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας που γιγαντώνονται .

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε να προχωρήσετε στην έκτακτη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα ολοκληρωμένα σε όλες του τις πτυχές για να δοθούν εξηγήσεις στους Πολίτες και να υπάρξει απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στη πράξη και όχι στα λόγια.

Με εκτίμηση
        
Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Περιφερειακή Σύμβουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.