Για 6η συνεχόμενη φορά η Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου στο Let’s do it Greece

88dtgyjhdtyjtyjtΗ Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου για 6η συνεχόμενη φορά, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς (ΤΟ.ΣΥ.Ν. – Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου / Ρυακίου – Σωματείο Αγίου Ι. Βαζελών – Σύλλογο Ανέργων και Ανάπτυξης- Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου – Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου – Σωματείο Αυτοκινητιστών Αγίου Δημητρίου – Α.Ε. Ελπίδες Ελλησπόντου) και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος Δήμου Κοζάνης, συμμετέχει στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece.

Καλούμε λοιπόν τους κατοίκους της Κοινότητας μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 17-04-2016 και ώρα 12:00 στην πλατεία του χωριού για την συμμετοχή τους στην εθελοντική δράση καθαρισμού διαφόρων χώρων της Κοινότητας μας, συμμετέχοντας έτσι στην διεθνή καμπάνια εθελοντισμού “Καθαρίζουμε τον πλανήτη σε μία ημέρα”, περνώντας έτσι το μήνυμα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και του εθελοντισμού.

“Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ”

Για το Τ.Σ. Αγίου Δημητρίου
Ο Πρόεδρος Πεχλιβανίδης Θεοχάρης

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.