Το βιβλίο του πρώην βουλευτή Κοζάνης Γ. Παπακωνσταντίνου με τίτλο «GAME OVER – Η αλήθεια για την κρίση»



gawergtrwtyhrttrGAME OVER Η αλήθεια για την κρίση

Το βιβλίο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στις 23 Απριλίου στα βιβλιοπωλεία

Ακριβώς έξι χρόνια μετά το πρωθυπουργικό διάγγελμα στο Καστελόριζο και την προσφυγή της Ελλάδας σε μηχανισμό οικονομικής στήριξης, κυκλοφορεί το βιβλίο του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τίτλο Game Over: Η αλήθεια για την κρίση από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Για πρώτη φορά, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής κρίσης αφηγείται πώς βίωσε το κρίσιμο διάστημα, καθώς και άγνωστες πτυχές από όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μαζί με ξένους ηγέτες και διεθνείς οικονομικούς παράγοντες.

Είναι μια προσωπική μαρτυρία με καταιγιστικό ρυθμό, είναι η αληθινή ιστορία της κρίσης, πέρα από μύθους, συνωμοσίες και εικασίες, γραμμένη με στόχο να συμβάλει στην τόσο απαραίτητη σήμερα αυτογνωσία.

Το βιβλίο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Game Over: Η αλήθεια για την κρίση θα βρίσκεται στις 23 Απριλίου στα βιβλιοπωλεία.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και σπούδασε Οικονομικά στη Μεγάλη Βρετανία και στις ΗΠΑ, λαμβάνοντας το διδακτορικό του από το London School of Economics. Εργάστηκε στον ΟΟΣΑ στη Γαλλία και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από είκοσι χρόνια σπουδών και δουλειάς στο εξωτερικό. Εξελέγη βουλευτής το 2007, διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και ήταν επικεφαλής της λίστας του ΠΑΣΟΚ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2009. Τον Οκτώβριο του 2009, ανέλαβε υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και από τη θέση αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση της ελληνικής κρίσης. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

2 σχόλια στο άρθρο “Το βιβλίο του πρώην βουλευτή Κοζάνης Γ. Παπακωνσταντίνου με τίτλο «GAME OVER – Η αλήθεια για την κρίση»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.